Maia Morgenstern readuce la viata o poveste de peste 180 de ani la Distileria Magura Zamfirei - Distileria Magura Zamfirei

Maia Morgenstern readuce la viata o poveste de peste 180 de ani la Distileria Magura Zamfirei

Distileria Magura Zamfirei, fondata de Master Distiller, Alexandru Haita, a renascut printr-o poveste fabuloasa din vremurile de odinioara. Maia Morgerstern a acceptat provocarea de a aduce in atentia publicului povestile si intamplarile de la carciuma Zamfirei, personajul principal al povestii.

Maia Morgenstern o va interpreta pe Zamfira, iar vocea sa va insoti toate materialele pe care Distileria Magura Zamfirei le va lansa in urmatoarea perioada. Toate converg spre asocierea dintre inspiratia conferita de spiritul Zamfirei, faimoasa carciumareasa din Teleorman si Distileria noastra moderna.

“Am ales sa o reprezentam pe Zamfira printr-o voce. Pentru spoturile si reinterpretarile locale, Maia Morgenstern va intra in rolul Zamfirei – spiritul care inconjoara Distileria noastra – si va nara povestile de pe langa Magura din Calinesti.” ne spune Alexandru Haita, fondatorul Distileriei Magura Zamfirei.

 

Link catre articol aici.