Politica de rambursari si returnari

Conditii de plată, livrare și retur 

 

Modalitati de plata:

  1. Numerar

Plata se face in lei, integral, la livrarea produsului prin curierat. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

  1. Ordin de plata

Procesarea comenzii se face dupa ce primim confirmarea platii de catre banca noastra, apoi va contactam telefonic privind livrarea comenzii.

  1. Plata cu cardul

Procesare securizata prin intermediul Banca Transilvania, comision 0%

*Factura fiscala se va trimite automat pe email dupa expedierea comenzii.

Pentru livrări en-gros, vă invităm să vă înregistrați pe site cu toate datele cerute pe formularul de înregistrare online și să ne contactați pentru a obține un discount personalizat

 

LIVRARE SI MANIPULARE:

METODA LIVRARE COST
Standard, pentru comenzi sub 399 lei 30 LEI
Standard, pentru comenzi peste 400 lei 0 LEI


DURATA ESTIMATA DE LIVRARE

METODA LIVRARE TIMP
Procesare si predare catre curier 1 – 2 zile lucratoare
Livrare, de la receptionarea coletului de catre curier 2 – 4 zile lucratoare

 

ALTE DETALII

Comenzile date pe DISTILERIA MAGURA ZAMFIREI  sunt predate catre curier in zilele lucratoare (luni – vineri, cu exceptia sarbatorilor legale).
Depunem eforturi constante de a iti livra comanda online in cel mai scurt timp posibil. In medie, timpul nostru de procesare si predare a coletului catre curier este de 2 zile lucratoare.
Comenzile online plasate intr-o zi lucratoare inainte de ora 12:00 sunt procesate, pregatite si predate curierului in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 12:00 sunt procesate, pregatite si predate curierului in urmatoarea zi lucratoare. 

Comenzile plasate vineri dupa ora 12:00 sau in zilele de sambata sau duminica sunt procesate, pregatite si predate curierului luni sau in urmatoarea zi lucratoare.
Vei intra in posesia coletului la adresa de livrare furnizata in decurs de 3 zile lucratoare de la momentul in care curierul a preluat coletul de la depozitul nostru.
Livram pe tot teritoriul Romaniei, prin intermediul companiei de curierat cu care colaboram. 

Te rugam sa ai in vedere ca termenul de livrare poate fi mai lung in zone in care accesul este ingreunat din cauza reliefului sau a conditiilor meteorologice nefavorabile.

 

EXPEDIERI CATRE CASUTE POSTALE

Ne cerem scuze insa nu putem efectua livrari prin posta sau catre casute postale.


POLITICA DE RETUR 

 

La Distileria Magura Zamfirei, satisfactia ta este garantia noastra! Daca produsele achizitionate de pe www.Distileria Magura Zamfirei nu te multumesc, le poti returna in starea lor initiala in termen de 14 zile de la data la care ai primit coletul.

 

Returnarea produsului/produselor comandate si livrate de Distileria Magura Zamfirei se va realiza exclusiv la adresa din  Str. Șos. Alexandriei, nr. 19, sat Călinești, com. Călinești, jud. Teleorman,  prin predarea personala a acestora de catre clientul cumparator ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului, prin Urgent Cargus, in termen de 14 de zile calendaristice de la data livrarii.

Mentionam ca produsele se vor returna in ambalajul original (cutie inscriptionata Distileria Magura Zamfirei)

Pentru a trimite produsele retur, prin curierat este necesar sa ne transmiteti pe e-mail solicitarea dumneavoastra la adresa, suport@magurazamfirei.ro cu urmatoarele informatii:

lista cu produsele propuse spre retur impreuna cu numarul de comanda;
Livrarea se face prin Urgent Cargus.
motivul returului;
numarul de colete trimise spre retur;
adresa de preluare completa, numarul de telefon si intervalul orar de ridicare;
contul IBAN si numele complet al expeditorului;
adresa de e-mail

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, timbrul deteriorat, etc. Distileria Magura Zamfirei va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea produselor.

Contravaloarea produselor comandate, livrate de Distiliera Magura Zamfirei si ulterior returnate de catre clientul cumparator, in conditiile mai sus mentionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, in contul transmis pe e-mail in termen de 10  zile lucratoare de la data livrarii returului.

 

    1. CONTACTEAZA-NE

Pentru a initia procesul de retur, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la supor@magurazamfieri.ro.  Programul departamentului nostru de Serviciu Clienti este de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00.

    1. AMBALEAZA PRODUSELE

Impacheteaza cu grija articolele si asigura-te ca acestea stau cat mai fix in cutie, astfel incat sa nu cada din colet sau sa fie deteriorate pe parcursul transportului inapoi catre noi. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost livrate, in ambalajul lor individual, si trebuie sa nu fie deteriorate, modificate, testate sau folosite. Nu uita sa incluzi formularul de retur.

    1. PREDA COLETUL CURIERULUI

Echipa noastra se va ocupa de toate demersurile astfel incat curierul sa vina la adresa ta pentru a prelua si returna coletul inapoi catre depozitul nostru. La momentul ridicarii coletului nu ti se va solicita sa achiti nimic, deoarece costul returului va fi dedus din suma finala care iti va fi rambursata. Nu iti vom opri niciun cost pentru procesarea returului daca motivul pentru care returnezi produsele este legat de o livrare incompleta, incorecta sau daca ai primit produse defecte.

Retururile se vor transmite catre urmatoarea adresa:
Str. Șos. Alexandriei, nr. 19, sat Călinești, com. Călinești, jud. Teleorman

Indiferent de metoda de returnare a produselor, te rugam sa pastrezi dovada livrarii (spre exemplu chitanta de la curier), astfel incat sa poti demonstra ca ai returnat produsele in cazul putin probabil in care nu primim bunurile returnate.

ARTICOLE DETERIORATE

In momentul in care primesti coletul, te rugam sa inspectezi cutia pentru eventuale deteriorari care s-au produs in timpul expedierii. Este normal ca aceasta cutie de expediere sa prezinte cateva urme de uzura insa, in cazul in care au survenit deteriorari ale produselor, te rugam sa pastrezi cutia, materialele de ambalare si articolele din interior si sa ne contactezi cat mai curand posibil la 0765402028 (de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00) sau prin e-mail la suport@magurazamfirei.ro