Maia Morgenstern a acceptat provocarea de a deveni Zamfira – personajul principal din povestea Distileriei Măgura Zamfirei - Distileria Magura Zamfirei

Maia Morgenstern a acceptat provocarea de a deveni Zamfira – personajul principal din povestea Distileriei Măgura Zamfirei

Maia Morgerstern a acceptat provocarea de a aduce in atentia publicului povestile si intamplarile de la carciuma Zamfirei, personajul principal al povestii.

Maia Morgenstern o va interpreta pe Zamfira, iar vocea sa va insoti toate materialele pe care Distileria Magura Zamfirei le va lansa in urmatoarea perioada. Toate converg spre asocierea dintre Inpiratia conferita de spiritul Zamfirei, faimoasa carciumareasa din Teleorman si Distileria noastra moderna.

Cu un sarm aparte si o interpretare originala, vocea celebrei actrite reuseste sa aduca la viata o poveste locala de peste 180 de ani. Primul spot publicitar in care aceasta poate fi auzita pentru prima data in rolul Zamfirei va fi curand postat pe retelele de socializare ale Distileriei Magura Zamfirei. De asemenea, Maia Morgenstern ofera si un interviu special in care dezvaluie publicului larg cum a fost sa o interpreteze pe Zamfira, cum vedea ea povestea personajului si importanta sa pentru Romania.

„Am ales sa o reprezentam pe Zamfira printr-o voce. Pentru spoturile si reinterpretarile locale, Maia Morgenstern va intra in rolul Zamfirei – spiritul care inconjoara Distileria noastra- si va nara povestile de pe langa Magura din Calinesti.“ ne spune Alexandru Haita fondatorul Distileriei Magura Zamfirei.

 

Link catre articol aici.