Gimletul, cunoscut pentru simplitatea si gustul sau inconfundabil, este o bautura clasica ce imbina ginul cu lime-ul intr-o combinatie perfect echilibrata.
Distileria Magura Zamfirei i-a oferit un twist unic acestui cocktail clasic cu apa de ardei distilata, ulei de busuioc, si aroma distincta a Dry Gin Nr. 4,. Fiecare inghititura aduce o nota unica, un mix de prospetime si intensitate, ce transforma aceasta reteta clasica intr-o experienta unica.
___
INGREDIENTE
___
- 40 ml Dry Gin Nr. 4
- 40 ml Apa de Ardei Distilata
- 3 Picaturi Ulei de Busuioc
____
PREPARARE
___
Nimic mai simplu! Umple un pahar cu gheata.
Adauga unicul Dry Gin Nr. 4.
Completeaza gustul cu Apa de Ardei Distilata.
Agitati energic pana se amesteca.
Se strecoara apoi intr-un pahar de cocktail racit in prealabil.
Cu ajutorul unei pipete, adauga cele 3 Picaturi de Busuioc.
Gata! Acum il poti savura!