Fosnetul Magurii (Mojito Twist)

Magura pe care Zamfira noastra si-a amplasat celebra carciuma de pe langa satul Setraru. Acesta o protejeaza, o ajuta in crearea bauturilor sale unice si o inspira. Intr-o seara senina de vara, ascultand murmurul Magurii, Zamfira avu o reverie despre un nou cocktail, care sa contina putin din atingerea Magurii, putin din padurile locului, putin din satul Setraru. De atunci este aceasta reteta celebra, reinterpretata cu ingrediente moderne, insa cu aceeasi aroma oferita de Zamfira.

___

INGREDIENTE

___

  • 40 ml Haiduc Rum
  • 10 ml sirop de zahar
  • 10 ml fresh de lamaie
  • 20 ml lichior de piersici
  • 1 dash de tinctura de chili
  • 6-7 frunze de menta
  • apa tonica

____

PREPARARE

___
Adaugati Haiduc Rum, freshul de lamaie, siropul de zahar, lichiorul de piersici, tinctura de chili si frunzele de menta intr-un shaker cu gheata.
Agitati energic pana se amesteca si se raceste shaker-ul bine.
Se strecoara apoi intr-un pahar de cocktail racit in prealabil.
Se orneaza cu zmeura, frunze de menta si zahar pudra.